20.07.09 Mosjøen

Vi har hatt en varm og fin dag i Mosjøen, samtidig har vi fått noen rapporter fra ytre strøk om sterk nordavind, så vi velger å ligge i Mosjøen enda en natt.Snakket med en av de innfødte i dag og hun hevdet at godværet har vært stabilt i 5 uker her nå. Vi tar en dag av gangen, og krysser fingrene for at nordavinden løyer litt før vi setter kursen utover.

Rederinnen oppdaterer Amicas blogg

Rederen var ute med kamera ved midnatt

I dag tidlig flyttet vi fra småbåthavna nord for byen og til ei lita gjestekai midt inne i sentrum. Det er stille og rolig her, bare noen få båter og bare et steinkast opp til butikker og restauranter. Mosjøen er en rolig og idyllisk småby med masse små gamle hus. I kveld ble det et besøk på kinarestaurant før vi ruslet litt rundt i byen.

Fra Sjøgaden.

Nergato er forståelig nok stengt for biltrafikk.

Utenfor Amica II ligger fembøringen Rappstein.

Ella og Geir