28.08.09 – 29.08.09 Mye vind

Fredag kveld var det på tide å gjøre ende på restene av indrefile etter forrige års elgjakt, så vi bestemte oss for at vi skulle overnatte ombord i Amica II etter at festkvelden var over. Mens rederinnen måtte ta ei kveldsøkt på kontoret for å ta i mot forhåndsstemmer til høstens stortingsvalg, tok redern skuta til gjestekaia på Faksdal, før vi begav oss i veg til festen. Etter en hyggelig kveld med god mat og hyggelig jaktprat, fant vi veien ombord igjen ved 03.00 tiden. Det var fint vær og stille sjø da vi inntok køya. På lørdag morgen våknet vi like før kl 09.00 med at det ble stadig sterkere vind, og kaia ble mer og mer urolig, så vi fant det best å forlate Faksdal. I ganske ruskete vær tok vi oss innover til Djupvika, der en kjenning var i ferd med å legge ut ny flytekai. Vi ankret opp i ei vik like ved og brukte jolla som landgangsfartøy. Inne i vikene ytterst i Nordsundet var vi i ly for vinden og hadde egentlig en ganske fin dag, litt på land og litt ombord.

Sitter ankeret tro :crazy:

Arbeidet er i gang.

Den nye kaia er på plass.

Ettersom yr.no varslet stiv og delvis sterk kuling for søndagen ble det til at vi fant veien til hjemmehavna før det mørknet på lørdags kvelden.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *