01.04.10 Pøbbsesongen er i gang

Da er årets første pøbbkveld over for rederinnens vedkommende. Selv om det blåser ganske heftig fra sørøst ble det til at 1. matrosen og en kammerat benyttet Amica II som befordringsmiddel for å komme seg til Brakstad. Båten ligger nå ved gjestekaia nedenfor pøbben og rederinnen har bestillt lugar for overnatting ombord.

Det var godt oppmøte og det ble en hyggelig kveld her på Brakstad. Ølet smakte helt fortreffelig i år også :cheers: Av hensyn til personvernet blir det ingen bilder i dette innlegget. Det er ikke sikkert at alle gjestene på Pøbben ønsker at deres besøk skal publiseres på Internett.

Den ekdre generasjon har nå trukket seg tilbake, slik at ungdommen får regjere den siste skjenketimen alene.

Amica II ligger godt fortøyd og vi forventer en nogenlunde rolig natt ombord.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *