14.08.2010 Regn i Sandnessjøen

I går våknet vi til en grå dag på Nesna og vi kastet loss tidlig på dagen. Værmeldinga for helga var ikke den aller beste og vi bestemte oss for byhelg. Vi satte kursen sørover mot Sandnessjøen.

Været var imidlertid ikke helt som vi skulle ønske i Sandnessjøen heller. Sola glimtet til i små øyeblikk, slik at vi klarte å rigge oss til for å nyte den, men det tok ikke lange tida så var tåka over oss igjen. Det ble til at vi tok syklene fatt og fant oss en kinarestaurent inne i byen, der vi inntok dagens middag.

Vi ble tipset om en stor utekonsert som skulle finne sted i kveld og gikk inn på billettservice og bestillte oss billetter. Da vi våknet i dag, bøttet regnet ned og vinden rev godt i kalesjen, så vi skjønte at konserten stod i fare, men vi dro da inn til byen for å hente billettene. Det viste seg imidlertid at all billettsalget var stanset og konserten var flyttet innendørs. Det ble til at vi droppet hele konserten og bestemte oss for en bedre middag på byen i stedet.

I ettertid fikk vi tilbud om billetter, men det ble til at vi holdt på vår beslutning om middag på restaurant, så nå sitter vi og tar en liten aperitif før vi legger i veg for å finne en brukbar restaurant.

Dette er hva vi ser gjennom rutene i førsteklassesalongen, men yr.no lover sol i morgen 😎

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *