08.09.2010 Ny bakvegg i kalesjen

Vi har etter hvert begynt å irritere oss over at glidelåsen midt i kalesjen bak egentlig var uegnet som inngang. Tidlig i sommer tok jeg derfor kontakt med Helly Hansen for å høre om de kunne sy en ny bakvegg til kalesjen vår. Det tok litt tid å få dem på glid men etter hvert fant de ut at det kunne la seg gjøre. I dag kom den nye bakveggen og den passet faktisk ganske bra. Vi trenger et par ekstra kalesjeknapper , ellers ser det ut til å bli ganske nært det vi hadde tenkt oss.

Slik så den gamle bakveggen ut (beklager dårlig bilde, men det var det eneste jeg fant på denne pc’en)

Slik ser den nye bakveggen ut fra innsiden. Nå kan vi rulle opp midtstykket og få en bred inngang :smiley:

Nå nærmer det seg ny båthelg for oss og Amica II er nyvasket og ryddet etter ferien. Hun skal være klar til å forlate havna når rederen ankommer på fredag kveld.

Ella