22.06.2011 Ny varmvannstank.

Ny varmvannstank hadde lenge stått på lista over prioriterte maritime innkjøp og etter noen utsettelser presset kjøpet seg fram. Denne på 30 liter ble bestillt fra Seatronic.

Her er den gamle utrangerte tanken fjernet.

Plassen er rengjort og klart for ny tank.

Så er den nye tanken på plass og klar for prøvekjøring.

Dessverre ble ikke alle koplingene helt tette og rederen måtte gjøre deler av jobben om igjen. Gjengetapen ble byttet ut med englehår og det gjorde susen. Det skal bli deilig å få en tank som er tett og ikke står og lekker ned i kjølen. Vi har en alarm på lensepumpa og den siste helga vi var ute, ulet den alarmen temmelig ofte. Vanntanken ble også fort tom, når varmvannet rant ned i kjølen. Eneste fordelen var at vi fikk vasket «kjølsvinet» i løpet av helga. Ja da, jeg vet at vår tuppervare ikke har noe kjølsvin

Jobben er gjort og båtnaboen tar en tur innom for å beskue nyinvesteringen. Jammen har ikke rederinnen kaffen klar også.

I tillegg ankom et par forundringspakker fra Maritim i dag. Her blir en del nytt tauverk, ny lensepumpe, ny landstrømkabel, drivanker og en del ledlys og pærer. Litt nytt må en jo unne seg hver sessong

Ella og Geir