27.07.11 Hjemme igjen

Kl 07:30 i dag tidlig klappet Straumingen til kai på Brakstad etter ca 3 døgns sammenhengende seilas fra Egersund. Amicas redere tok med seg rotet sitt hjem og brukte et par timer på rydding, før vi mønstret på Amica II ca. kl 13:00 i dag. Det ble en rolig tur til Bragstad med dorga ute, uten et eneste napp. Til middag måtte vi nøye oss med lasagne fra frysedisken på «supern».


Mens rederinnen tar en rask oppdatering av bloggen, monterer rederen ny radio i skuta.

Kvelden er ellers tenkt brukt til en rask :cheers: på Pøbben før vi får oss noen velfortjente timer med søvn. Vi hadde begger rorvakt fra 02:00-06:00 i natt, så vi trenger litt søvn, før vi bestemmer hvor vi skal legge kursen den siste uka av ferien vår.

Selv om vi har hatt en kjempefin tur er det godt å være i egen båt igjen.

Som jeg har lovet tidliger kommer det flere innlegg i katgorien «På tur med M/K Straumingen», men jeg trenger litt tid på å gå gjennom bildene først.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *