02.07-03.07 2012 Sandnessjøen-Nesna

Mandagen høljet det ned nesten hele dagen i Sandnessjøen og dagen ble brukt til litt shopping og noen småreparasjoner ombord. Vi oppdaget at det var vått i motorrommet, og trodde at vi kanskje kunne ha en ferskvannslekkasje igjen.

Selvfølgelig måtte alle rom og luker inspiseres. Her er det rommet bak rederlugaren som undersøkes.

Også motorrommet ble endevendt uten at vi fant årsaken til at det var vått. Tilsammen tørket vi nok opp et par liter med vann, men fant ingen lekkasjer.

Managskvelden ble tilbragt ombord med litt snacks og lesestoff. Godt med litt innekos også.

Tirsdag morgen vinket vi farvell til Sandnessjøen, fremdeles i gråvær, men heldivis var det sluttet å regne.

Ankomst Nesna fremdeles i gråvær, men nå med noen små blå flekker innimellom.

Det varte imidlertid ikke lenge før forholdene var slik. Fremdeles var temperaturen elendig, men i sola på bakdekket var det lunt og godt. Vi koste oss med god mat og godt drikke til sola var på tur ned. Da var det tid for en spasertur i havna. Mange flotte båter å se på.

Det finnes mange oppfinnsomme båtbyggere.

Kvelden ble selvfølgelig avsluttet i Ninas Lavo. Et trivelig etablissement like ved gjestehavna på Nesna. Vi har besøkt stedet flere ganger og som oftest kommer vi i prat med mange hyggelige mennesker, så også denne gangen.

Like over midnatt tuslet vi hjem til Amica II for å inta rederlugaren, da var sola allerede begynt å skinne igjen på fjelltoppene rundt Nesna.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *