09.08-12.08.2012 Amica II på tur igjen

Rederinnen har de siste to ukene hatt kveldsvakter på Pøbben, mens rederen har vært ute på offshorejobb. Torsdag kveld lå Amica II klargjort og ventet på at rederen skulle mønstre på straks han kom hjem fra jobb. Han gikk direkte ombord ved ankomst, uten å ta turen heimom. Han kastet loss og satte kursen mot Brakstad. Rederinnens pøbbvakt var akkurat over da han ankom og kvelden og natta ble tilbragt ombord. Fredag morgen var det frokost ombord før rederinnen måtte stille på jobb på kontoret og rederen dro heim med reisebagene sine. Etter arbeidstid dro vi tilbake til Brakstad for å tilbringe resten av dagen ombord. Fredag kveld måtte rederinnen trø til ved tappekranen på Pøbben igjen. Været var imidlertid så dårlig at de siste av de få besøkende forlot stedet før kl 23. Vi var eneste gjestebåt ved kaia denne natta.

P1020620

Lørdagen kom med samme dårlige været, vind fra sørvest og regn det meste av dagen. Utpå formiddagen kom Malin innom og vi åpnet Pøbben og ble sittende der til det var på tide å starte med middagen. Denne dagen var det kyllingsuppe som stod på menyen. I kveldinga kom det to båter til og la seg ved kaia, men da ingen gjester hadde vist seg på Pøbben til håndballfinalen startet, ble det til at vi stengte dørene slik at også pøbbvertinnene fikk med seg kampen.

P1020619

Rederinnen tok ei økt med blogging midt i kampens hete, men med de dårlige mobilforholdene vi har på Brakstad, viste dette seg å være håpløst å få lastet opp bilder. Bloggingen må derfor vente til vi får bedre mobildekning. Skal imidlertid prøve å være dyktig med kamera, slik at jeg kan dokumentere båtlivet de kommende dagene.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *