30.04-01.05 2013 Snarbesøk i Nufsfjord Havanna

Med en litt kranglete rygg, ble arbeidsdagen litt kortere enn vanlig på tirsdag. Ved midddagstider mønstret vi på Amica II og rederinnen satte seg godt til rette i godstolen, mens rederen måtte være både skipper og matros. Været var ikke det aller beste og det fristet ikke å bevege seg ut mot havet så vi la kursen innover til Nufsfjorden. Bare noen minutters gange fra hjemmehavna har noen venner et flott bryggeanleg som vi av og til besøker.


Omtrent samtidig med oss kom også havnesjefen inn fra en liten luftetur med sin Lovinda


Vi som trodde at våren var kommet, fikk snart se at vinteren ennå ikke hadde sluppet taket.

I Nufsfjorden ble det middag og siden besøk ombord i Amica II av havnesjefen i Nufsfjord Havanna. Det ble en trielig kveld med litt godt i glaset og masse hyggelig prat om båter og båtliv.


På arbeidernes dag våknet vi til kvitt teppe på dekket, men likevel en fin morgen.


Utover formiddagen smeltet snøen og vi fikk en trivelig formiddag på kaia i Nufsfjorden sammen med havnesjefen og hans rederinne, før vi satte kursen heimover igjen for å dra på middagsbesøk hos 1. matrosen og co.

Selv om værmeldingen ikke bringer noen lovnader om særlig bedring i værforholdene har vi planer om litt båtliv til helga også, før vi tar fatt på båtpussen over helga.

Ella og Geir