31.07.14 Pakken med det rare i ;-)

Det koster å ha båt, stadig er det noe som må fornyes og stadig må vi avvike fra innkjøpsplanen. Vi har lenge visst at jolla vår var gammel og sikkert måtte skiftes etterhvert, men «etter hvert» kom i løpet av årets ferie. Det startet med at den måtte pumpes litt ofte, men utviklet seg til å måtte pumpes hver dag. Tror egentlig ikke det er hull i den, den er bare blitt morken og sviker «all over». Vi ønsket oss en ny Aquaqick, men importøren klarte ikke å skaffe en slik, så vi endte opp med en West Comando 270. Vi valgte en lysegrå, ut fra at vi tror en svart er mer utsatt for varme når solen skinner.


Pakken ankom rederiet i dag, den var imidlertid litt for tung til at rederinnen så råd for å montere den. Det får vente til rederen kommer hjem.

Med ny Amigo måtte vi selvfølgelig ha nye pader til snapdavidetene og de ble bestilt fra Maritim. I tillegg bestillte vi lim og et par andre småting. Også denne pakken ankom også i dag.


Så langt var alt som det skulle. Varene ble levert i hht. pakkseddelen.

Imidlertid dukket dette også opp da pakken ble åpnet:


Er egentlig ikke helt sikker på hva det er, men lurer på om det kan være en slags uttrekksvifte for motorrom og det har da ikke vi bestillt og ikke stod det på pakksedelen heller. Den er til og med 24v og det passer slett ikke i Amica II.

Mulig det er noen andre som har betalt for denne og savner den. Må vel kontakte Maritim for å høre hva vi skal gjøre med den.

Akkurat nå har vi noen dager med gråvær her i Namdalen, men Yr lover at sommeren er tilbake til helga og da flytter vi ombord i Amica II igjen selv om rederinnen er nødt til å jobbe om dagene. I det deilige sommerværet vi har denne sommeren trenger vi ikke dra så langt av sted for å kose oss.

Ella