07.11 – 09.11 2014 Byhelg

Det var frihelg og været var sånn passe. Litt vind på fredagskvelden, men ikke værre enn at vi kastet loss så fort rederinnen var ferdig på jobb.


Da vi ankom Namsos var det allerede mørkt, men fullmånen hang som ei lyskule over Namsos.

Vi fant oss en plass på Vestre havn, men det var en del vind, så vi plundret litt før vi fikk festet tampene. Etter en rask tur på Rema ble det servert bacalao ombord. Vi koste oss med gullrekka foran TV-skjermen og tok en tidlig kveld. Det gynget og klukket litt, men ikke værre enn at vi fikk sove.

Lørdagen ble tilbragt sammen med lettmatrosen og hans familie, før vi tuslet hjem til båten igjen utpå kvelden. Vinden var stilnet og det ble ei rolig natt. Søndag formiddag satte vi kursen heimover igjen.

Vi hadde ei avslappende helg på «hytta».

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *