07.01.2015 Oppsummering av 2014

Ved årsskiftet viste Yalmars timetelleren 2091t og loggen på kartploteren 552 nm. I dag viste timetelleren 2305t. Kartplotterens logg viste 1663 nm. Vi har altså kjørt 214 motortimer og 1111 nm i 2014.

I året har rederne hatt 63 overnattinger. I tillegg har rederinnen et par uker med flere overnattinger i månedsskiftet juli august, mens rederen var ute på jobb. Da var det så varmt at det var bedre å sove ombord i stikklugaren enn  hjemme i huset vårt. Amica II har dessuten vært på en helgetur uten rederne, da var det 1. matrosen med familie som koste seg ombord.

Tror det er rekord, både når det gjelder motortimer og overnattinger og det kan vi nok takke den flotte sommeren vi hadde for. Det ble ingen langtur, men når sommerværet slår til finnes det jo ikke noe bedre sted å være enn på Namdalskysten.


Mimre mimre :smiley:

Amica II har fått et par oppgraderinger også i året som er gått. Den største er nok varmeren, som ikke er montert ennå. I tillegg har hun fått nytt toalett, nytt stereoanlegg og ny gummibåt.

Første post på programmet for 2015 er å få montert den nye varmeren, men får vi ei godværshelg, kan det godt hende vi starter båtsesongen med den gamle varmeren.

Ella