08.08-15.05 Årets båtpuss

Selv om verden rundt oss ikke er helt som den pleier å være er vårpussen av Amica II akkurat slik den pleier å være hvert år

Mens rederinnen bestyrer hjemmekontoret, kommer Amica II landeveien hjem
De første par dagene sto værgudene oss bi og rederen kom i gang med poleringen av båten utvendig, men rederinnen tømte båten og tok rengjøringen innvendig, slik det pleier å foregå hvert år i mai
Dessverre ble det fort slutt på godværet og vinteren innhentet oss igjen før vi var ferdig med poleringen. Etter som dagene gikk ble det mange ventepauser i garasjeporten mens vi ventet på at snøen skulle smelte og båten tørke
Til slutt klarte vi imidlertid å bli ferdig med det meste, selv om vi måtte utsette polering av taket på overbygget og skifte av kalesje. Det hastet med å få båten på sjøen igjen til 17. mai og den planlagte båtkortesjen rundt Jøa.