20.03.09 Pakkene strømmer på – ny kalesje i dag.

Det kommer stadig nye pakker med båtutstyr. Ikke rart at vi ligger nesten helt flatt i køya og sover, vi har jo ingenting å ha under hodeputa, vi bruker alt på båtutstyr.

For noen dager siden ankom det en pakke fra Maritim med diverse utstyr til TV-prosjeket. I tillegg kom det kroker til å feste på dørene i 2. klassesalongen, slik at vi kan ha dørene stående åpne når vi ikke bruker båten. Vi tror det vil være bra for gjennomluftingen.

I dag kom det pakke fra Jens Sagen med den nye kalesjen. Det skal bli fint å få en kalesje som er ren og tett. Kalesjen skal imidledrtid ikke tas i bruk før båten har vært på land for vårpuss. Vi må vel kanskje prøve den, men tror ikke vi får tid til det før nærmere påske. Nå skal vi ha 14 dager med sol og varme og kanskje noen spaserturer i båthavner på sydligere breddegrader. 😎

Ella