21.03.09 En siste sjekk før vi tar ferie

Ettersom vi reiser på tur i morgen, tok vi en sjekk ombord i dag. Selv om våren nærmer seg og vi ligger i trygg havn, er det greit å sjekke at alt er i orden før vi blir borte i to uker. Så lenge har vi ikke vært borte mens båten har ligget på sjøen før. Godt at vi har slekt og vennersom holder Amica II under oppsyn.

Her skulle alt være i orden. Vi startet opp for å ta en test av startbatteriet, ingen problemer og laderen får hvile til vi kommer hjem igjen.

Digitalboksen til TV’en trenger vi ikke på en stund, så den ble med på land. Regner med at vi har mer bruk for den der.

Mens Straumingen har forlatt plassen sin og er på tokt til Vikna på skreifestival, er det noen som prøver fiskelykken fra kaia, hvem vet kanskje de får større fangst enn gjengen som er dratt over Folla.

Egentlig hadde jeg gitt opp håpet om noen båttur i påsken, men nå ser det kanskje ut til at rederen ikke skal på jobb før påskeaften og da er det store muligheter for at det blir båttur til årets pøbbåpning på Brakstad på «skjæronsdag» :cheers: Vi krysser fingerene for et strålende påskevær.

Ella