20.05.09 – 21.05.09 Kort båthelg

Onsdagen kom med et nydelig båtvær og da rederinnen var ferdig på jobb lå Amica II klar ved kaia med oppfyllte tanker, både diesel og vann. Det var bare for rederinnen å mønstre på den nypussede og skinnende skuta. Først la vi kursen til Holvika, der vi grillet elgkjøtt til middag og koste oss ved det flotte kaianlegget til «Naustviken lyst på båtforening». Rederne til Aurora kom også nedom og tok en kaffekopp sammen med oss. Etter middagspausen dro vi vedere til Brakstad. Det så ikke ut som Pøbben var åpen, men før vi fikk lagt til kai var også pøbbvertene til stede. De kunne desverre ikke åpne Pøbben, fo ingen hadde bestillt åpen pøbb denne kvelden 😉 men selvfølgelig kunne vi bare sette oss ned, øl kunne vi også få kjøpt :cheers:

Etterhvert kom det flere båter til.

Solnedgangen er alltid like vakker på Brakstad

Pøbben fyltes med tilreisende båtentusiaster utover kvelden.

En eller gang utpå kvelden hadde sikkert noen bestillt åpen pøbb, for da vi var klare til å ta kvelden, var skiltet kommet på plass. Det med at de ikke kunne åpne fordi ingen hadde bestillt, var selvfølgelig bare en spøk. Vertskapet på Pøbben vet å stelle godt med kundene sine. De hadde ikke annonsert noen åpning denne kvelden, men de stakk likevel nedom for å se om det var noen gjester der. De reklamerer med at de har åpent på bestilling, men denne kvelden hadde altså ingen bestillt.

Vårnatt ved Brakstad gjestehavn

Neste morgen var det samme flotte været

Vi koste oss på kaia utover formiddagen og rederinnen måtte selvfølgelig fram med kamera. her er bryggene på Brakstad, med Skåkkjerringa i bakgrunnen.

Litt utpå dagen satte vi kursen tilbake til Holvika, der rederne til Aurora hadde gått i gang med klargjøringen av Aurora.

Rederne koser seg i sola på kaia, mens rederinnene jobber så svetten siler ombord i båtene :sweat:

En liten hilsen til reder Duun: Klompen vil ut på tokt

Naustviken lyst på båtforening har et flott anlegg og vi er heldige som får lov å benytte fasilitetene deres.

Aurora er snart klar for ny sessong

Så var det middag på kaia før vi tuslet rolig hjem til Seierstad, rederen for å dra på jobb i 14 dager, mens rederinnen først skal jubilere sammen med familien og senere ta igjen det forsømte i heimen.

Ella og Geir