26.06-27.06.10 Litt båtliv denne helga også

Værutsiktene for helga var ikke særlig oppløftende og så vi hadde ikke alt for store planer for båtlivet denne helga. Både rederen og de to matrosene kom hjem til rederiet på fredag kveld, så denne kvelden ble tilbragt hjemme med god mat og hyggelig prat. Lørdag ettermiddag fikk vi koplet til det nye kjøleskapet og fylt opp med godsaker. 2. matrosen mønstret på Amica II sammen med opphavet, mens 1. matrosen var opptatt med jobbing ombord i Straumingen med klargjøring til TV-opptakene som starter om ei uke.

Vi la selvfølgelig kursen til Brakstad og Pøbben, der det var salg av reker med tilbehør. Etterhvert kom også to venninner av 2. matrosen og slo seg sammen med oss. Etter å ha spist oss mette gikk vi ombord i Amica II, der vi koste oss med snacks og hyggelig prat.

Det var lenge siden jentene hadde truffet hverandre og det ble en hyggelig venninnesamtale der gamlingene også fikk delta.

Etterhvert ankom nabobåten fra hjemmehavna, Success også Brakstad og mens de unge damene tok seg en pub til pub-runde fant noen av oss fossilene veien opp på Pøbben igjen :cheers: Det var til sammen 6 gjestebåter ved kaia på Brakstad natt til søndag i et ufyselig vær, med byger og vindkast fra vest.

Søndag morgen kom etterhvert sola fram mellom skyene i korte perider om gangen, så da måtte vi selvfølgelig finne frem kamera for å dokumentere godværet. Her ligger Success og Amica II og koser seg i sommersola 😎 Etter at begge matrosene hadde spist frokost sammen med oss ombord i Amica II, kastet vi loss og satte kursen mot Namsos. 2. matrosen måtte tilbake til Tronheim på jobb og hadde avtalt skyss fra Namsos med en kammerat. Ved kai i Namsos ble det servert fiskesuppe ombord i Amica II før yngstematrosen gikk i land for å begi seg landeveien fatt.

Vi gamlingene satte kursen utover mot havet igjen. På turen passerte vi denne flokken som drev med svømmetrening.

Før vi avsluttet båthelga var det arbeidsmøte på Brakstad for oss som tidvis betjener tappekrana på Pøbben, mens rederen koste seg med fotball-VM i 2.klassesalongen. Vel hjemme i båsen vår forlot vi båten som den var, med kjøleskapet oppfyllt og alt vi trenger ombord. Om noen få dager setter vi kursen mot Rørvik og midt-nordisk kystkulturfestival.

Vi gleder oss:)

Ella og Geir