19.01.2011 Bedre tilgang til oppbevaringskassene

Jeg har lenge irritert meg over at lagringskassene ombord i Amica II er vanskelig tilgjengelig. Synes det blir for tungvindt når en må opp med putene for å få tak i ting som ligger i kassene i salongen, så i fjor høst gikk jeg til innkjøp av en del luker fra Maritim. I dag tok vi ei lita økt ombord og fikk montert den første luka.

Først ble det en liten bytur for å anskaffe egnelig verktøy.

Så var det å tegne på streker for å sage etter, rederinnen ble selvfølgelig ikke helt førnøyd med første forsøk :discuss: så jobben måtte gjøres to ganger :headbang:

De nye verktøyet så ut til å virke helt perfekt.

Selvfølgelig var det ingen som tenkte på å fjerne teppet før vi startet :headbang: godt vi har støvsuger ombord.

Med denne store åpningen blir i alle fall denne kassen lettere tilgjengelig.

Så er det bare å sette på pynteknotter, så er den første luka på plass, nå gjenstår bare tre til før rederinnen blir fonøyd. Regner med rederen fortsetter jobben i morgen mens rederinnen er nødt til å slite buksebaken på kontorstolen.

Ella