20.02.2011 Kaffecruise

Pga. av andre sysler ble det ingen overnattingstur på oss denne helga, men et lite kaffecrise ble det tid til i dag. Vi mønstret på i 12-tida og la kursen innover i fjorden. De fleste bildene er tatt gjennom rutene i rorhuset så de er dessverre ikke av beste kvalitet :nonod:

Kaffe og sveler er kommet på bordet og cruiset kan starte.

En tur innom Briksillan for å se at Straumingen flyter.

Det er flere enn rederinnen som fotograferer flittig.

Her har vi akkurat passert under Svartdalsfjorden bro.

Haukøya.

Alhusstrand.

Skarv som tørker fjæra på Lauvøya

Til sist tok vi en runde over grunnene i nærområdet rundt Seierstad for å se om etter fisk, men det ser ut til å være for tidlig ennå. Vi får nok være tålmodig noen uker til så kanskje det blir mulig å få litt godmat på kroken :fishing:

Så er Amica II tilbake i båsen sin og cruisedeltakerne har funnet veien hjem etter en hyggelig dag på fjorden.

Ella