12.02.2011 Hjem igjen

Det ble ei stille og rolig natt ved kai i Rørvik. Da vi tittet opp fra rederlugaren i dag tidlig var dessverre ikke været like strålende som i går.

Det var imidlertid vindstille og ganske kaldt, så det hadde lagt seg et tynt islag inne i gjestehavna. Vi tok en liten tur på byen for å gjøre noen ærender og hilse på slekta før vi kastet loss og brøytet oss ut av havna. Det er ventet ganske mye vind fra sørøst i morgen, så vi fant det best å avslutte båthelga i dag. Vi hadde litt småproblemer med Yalmar i dag også, selv om rederen rensket vannutskilleren før vi startet. Det viste seg å komme av et tett dieselfilter. Ingen sak, når det er bare å svitsje over på et annet filter. Vi må bare huske å skifte det som er tett før vi legger ut på neste tur.

Vel over Folla måtte vi selvsagt innom Brakstad en tur. Der var det jammen stille, men det varer ikke så lenge nå, så er vi i gang igjen :cheers:

Inne i Brakstadsundet var det fullstendig blikkstille og Skogøya speilte seg i sjøen. Dette er en av de flotteste utfartsstedene vi har på Jøa, når det er sommer og sol.

Vel ute av Brakstadsundet var det imidlertid litt grått og litt vind fra sørøst.

Vi prøvde så vidt å dyppe fiskesnøret i sjøen også, men det var en kald fornøyelse og ikke fikk vi napp heller. Jammen godt vi kjøpte med oss fisk fra Rørvik, så får vi heller ta en fisketur når det blir litt varmere i været.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *