07.04.09 Ferien er over

Rederne er tilbake fra 14 dager i sydens sol og varme og Amica II ser ikke ut til å hatt noen nød i vårt fravær. Foruten en sprengt fender, så alt ut til å være i orden. Rederinnen har igjen inntatt kontorstolen, mens rederen har tilragt et par formiddager ombord. Han har skiftet ut en del av slangene og uttakene til Mikunyen. I tillegg har han lagt nytt uttak i rederlugaren. Alle slangene er isolert. Det ble stor forbedring på temperaturen ombord.

I ettermiddag har vi klargjort skuta for påsketur til pøbbåpning på Brakstad i morgen kveld.

Her bæres madrassen til rederlugaren ombord. Den har vært hjemme og har fått vasket trekket.

Vannet ved båthavna på Seierstad er ikke tilkoplet ennå, så vi måtte fylle vann i kanner hjemme for å fylle tanken ombord. Da vi startet pumpa viste det seg at en slange var frakoplet på varmtvannstanken i motorrommet, så vannet sprutet utover. Vi fikk etterhvert koplet sammen og tørket opp vannet, så nå er køyene oppredd og vanntanken oppfylt. Det gjenstår bare å fylle opp kjøleskapet.

Ella