dagens gjøremål

Så ble det noen timer i båten i dag også. Gubben har jobbet hele dagen i båten mens jeg fikk et par timer etter arbeidstid. Det vi fikk gjort i dag, var å vaske motorkasetten og skifte avløpsslangen fra septikktanken. Dette arbeidet var han heldigvis ferdig med da jeg kom heim, så jeg slapp unna «møkkajobben».:puke:
I ettermiddag startet han jobben med montering av elektrisk lensepumpe. Tror han skrudde fast den pumpa som skal ligge helt nedi kjølen, mens jeg smurte over teaken i lugaren med teakolje. De siste restene av teaken fra doghouset fikk seg også et strøk med edelolje. Dessuten fikk han bestillt nytt bend til eksosmanifoilen i stedet for det som ble feil ved forrige bestilling.

I morgen er det helg igjen, så da håper jeg vi får nok en fin dag i båten. Jammen godt vi har presenningen over båten ennå så surt og vått som været er. Vi er egentlig litt spendte på om vi klarer å få båten ferdig før rederen må dra på jobb igjen. Vi har inngått avtale om ny hjemmehavn, så det blir også et spenningsmoment. Vi har faktisk ikke vært å sett på båtplassen ennå, men vi tror det må bli både litt enklere og ikke minst mindre problemer med måkedritt enn å ha båten liggende på svai, slik som vi har hatt de siste to årene.
Ella