Vinteren som aldri tar slutt

Dette var hva som møtte oss da vi kikket ut av vinduet i mårest.

Tror dere ikke den hersens vinteren var innom en tur igjen. Jeg kan da ikke skjønne at vi har fortjent dette. :confused: Heldigvis var det meste av den forsvunnet igjen til vi kom hjem fra jobb.

I dag har rederen jobbet med å kople sammen alle slanger og ledninger og rør nede i motorrommet slik at alt skal være klart der. Han oppdaget at de nye motorlabbene han hadde kjøpt på Maritim desverre ikke passet, så vi får håpe at vi får levert dem tilbake. Etter å ha pusset og flidd opp de gamle, fant han ut at det egentlig ikke var noe i veien med dem, så de ble satt inn igjen.

Vi fikk også tatt en opprensking av slangene til varmtvannstanken. Etter å ha kjørt systemtrens gjennom kjølesystemet i fjor høst fikk vi ikke varmtvannstanken til å fungere. Vi kjørte først luft igjennom og da kom det endel dritt, så vi fant ut at vi skulle skylle igjennom med vann også. Så nå gjenstår det å se om det blir mulig å få seg en varm dusj på badeplattformen når vi kommer oss på sjøen igjen. I tillegg fikk vi pusset litt på steder der primeren hadde sluppet taket. Det var bare på den nye flapsen som ble støpt i fjor. Vi var nok litt for sløv til å matte ned toppcoaten før vi primet, og det straffer seg i år. Ellers ser det ut som bunnsmøringen har holdt godt.

På tur hjem fra jobb i dag, traff jeg havnesjefen for den nye hjemmehavna vår, med lastebil med utliggerne til båtplassene på lasteplanet, så nå blir det nok fortgang i den saken også. Skal se båtplassen vår blir ferdig før vi blir ferdig til sjøsetting likevel.
Ella