Været skaper problemer

Tidlig i mårest før vi dro på jobb var rederen ut og prøvestartet perkinsen, og den startet på tredje forsøk. Han er imidlertid litt usikker på om dynamoen lader, så han må vel ta en sjekk på ledningene, eller kanskje sjekke om børstene er i orden. Ellers hadde vi store planer om polering av skuta i ettermiddag. Det var oppholds og til og med glimt av sol mens vi var på jobb, men så fort vi var ferdige med å spise middag startet det å regne, ikke mye, bare noen få dråper, slik at det ble umulig å polere :headbang: Det ble til at jeg gav opp og gikk inn, men gubben fant forskjellige småting han kunne gjøre. Ryddet litt etter innsettinga av motoren, fikk lagt på primer på de områdene på flapsen, der primeren hadde sluppet. Han fikk også skiftet til en propell som er litt større. Jeg er selvfølgelig som vanlig litt skeptisk, men det er sånn jeg er. Er litt redd for at denne propellen egentlig er litt for dårlig, den er gammel og litt slitt. Han liker å eksperimentere litt, så da må han jo få prøve.

Ella