Livet i båthavna

Jammen blir det stor forskjell på å ha båten liggende på svai og det å ha plass i ei havn sammen med andre båter. Selv om vi er bare 3 store og 2-3 småbåter, er det utrolig sosialt, selv om vi ikke kommer oss utpå hver dag. Nå har vi fått skikkelig godt sommervær her oppe i Namdalen, og vi har flyttet ombord i båtene. Selv om ferien er over og vi må jobbe om dagene møtes vi i havna til soling 😎 ,grilling, fisking og båtkos etter arbeidstid. Noen av oss overnatter til og med ombord. Vi bor alle innenfor 2 km unna båten, så vi slipper å bruke lang reisetid for å komme dit. I dag har vi vært ganske ivrige til å prøve fiskelykken, men ingen av oss lyktes med å få tak i en av de store lyrene som pleier å stå like utenfor kaia. Vi prøvde til og med å ro litt utpå :fishing: , men eneste fangsten ble en liten torsk, og det blir desverre ikke nok til å mette alle sammen i morgen, så det blir nok kjøtt og pølser på grillen da også, men en dag……

I morgen etter at jeg forhåpentligvis har klart å lure meg til å slutte litt tidlig på jobb, pakker jeg dyna og flytter ombord igjen. Båtlivet er herlig, selv om jeg for tiden må nyte det ved kai.
Ella