Livet i båthavna

Jammen blir det stor forskjell på å ha båten liggende på svai og det å ha plass i ei havn sammen med andre båter. Selv om vi er bare 3 store og 2-3 småbåter, er det utrolig sosialt, selv om vi ikke kommer oss utpå hver dag. Nå har vi fått skikkelig godt sommervær her oppe i Namdalen, og vi har flyttet ombord i båtene. Selv om ferien er over og vi må jobbe om dagene møtes vi i havna til soling 😎 ,grilling, fisking og båtkos etter arbeidstid. Noen av oss overnatter til og med ombord. Vi bor alle innenfor 2 km unna båten, så vi slipper å bruke lang reisetid for å komme dit. I dag har vi vært ganske ivrige til å prøve fiskelykken, men ingen av oss lyktes med å få tak i en av de store lyrene som pleier å stå like utenfor kaia. Vi prøvde til og med å ro litt utpå :fishing: , men eneste fangsten ble en liten torsk, og det blir desverre ikke nok til å mette alle sammen i morgen, så det blir nok kjøtt og pølser på grillen da også, men en dag……

I morgen etter at jeg forhåpentligvis har klart å lure meg til å slutte litt tidlig på jobb, pakker jeg dyna og flytter ombord igjen. Båtlivet er herlig, selv om jeg for tiden må nyte det ved kai.
Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *