En vindfull dag

Etter arbeidstid i går gikk vi ombord igjen, klare for ei ny båthelg. Værvarselet var ikke så veldig positivt, så det ble bare en liten tur ut på nord-sida av Jøa, for å prøve fiskelykken. :fishing: Desverre var det så pass mye sjø at det var ikke noe kos med turen, så vi la kursen tilbake til Seierstad for å delta på dugnad i den nye gjestehavna denne kvelden også

 .

Dugnadsgjengen i fullt arbeid. Her skal landgangen festes

Det var desuten meldt storm, så vi fant ut at båten sikkert hadde det bedre innenfor den nye kaia på Seierstad enn i båthavna i Holvika, der vind fra syd/sydvest kan gjøre det ganske urolig. Etter dugnaden fikk vi besøk av et vennepar ombord, og vi bestemte oss for å tilbringe natta ombord. Vi våknet tidlig på morgenen med at ei tom flaske veltet og laget en masse bråk. Ettersom vinden stadig økte, fant vi det mest fornuftig å forlate båten, mens vi klarte å stå oppreist på kaia.
Båten hadde det egentlig ganske bra og den nye kaia med bølgedemper mot sør så ut til å takle uværet ganske bra, så vi ser egenlig lyst på å flytte dit, når småbåthavna er på plass innenfor gjestekaia.

Dette bildet ble tatt en godværskveld. Restene av den gamle kaia benyttes til å stå på under arbeidet.

Det ble langt utpå ettermiddagen i dag før vinden løyet, så det ble ikke mer sjøliv i dag. Planen er et vi skal få til en liten tur i morgen, selv om det er meldt regn, vi har jo tak over, over!!

Ella