Siste båttur før jakta

Så ble det møkkavær denne helga også da, liten søvest kuling og regn. Likevel ble det til at vi drista oss ut på fjorden en tur i ettermiddag. Mest for å trimme båt, motor og varmer, tok vi en tur opp Nordsundet, rundt Hellsøya og tilbake ut Nordsundet. Vi var vel underveis et par timer før vi klappa til kai på Seierstad igjen. Selv om turen ble kort var det godt godt å kjenne bølgene under kjølen igjen. Vi var imidlertid ut for en merkelig ting. Turtelleren falt plutselig ned fra 2600 omdr. til 2100 omdr. uten at motoren endret turtall. Må antageligvis være en eller annen feil med måleren, dette må vi se nærmere på. Egentlig passet det jo godt at flaska med ankerdram var tom etter dagens dram :drink: , for i morgen drar vi til Namdalseid på jakt. Jakta begynner på tirsdag, men det kan være greit å ha en ekstra dag å rydde litt kratt rundt postene, slik at vi har god utsikt når skogens konge kommer. Yr.no varsler godt vær for første gang på over en måned, selvfølgelig når vi ikke har anledning til å være på sjøen. Får håpe matrosen tar Amica en tur ut på fjorden neste helg, mens vi jakter på vinterens middagsmat.

Ella