For et rot

Endelig er Amica kommet på vinterplassen sin inntil garasjeveggen. Presenningstativet er på plass, men presenningen må nok vente til rederen kommer hjem igjen om 14 dager. Har såvidt kommet i gang med å rydde alt på plass. Selvfølgelig fikk vi besøk av svigers til ettermiddagskaffe i dag, det var så vidt de klarte å komme seg inn: I entreen ligger gummijolla reist opp mot veggen for at den skal tørke før vi pakker den inn og plasserer den ute i tørkehuset, rundt omkring i stua og på vaskerommet henger 14 taukveiler og endel mindre tauender, på badet ligger et par dregger med fastspleisede tau i en balje med vaskevann, midt på entregulvet ligger et par fendere og i verandarekkverket like utenfor ytterdøra henger 5 store fendere i påvente av vask 😮 .

 

Trivelig å få besøk :crazy:

Jeg tror nok de tenkte noen tanker om den merkelige svigerdatteren sin akkurat da, kankje noe om at det er godt de har så tålmodig en sønn. Ennå har jeg ikke startet med å tømme båten innvendig. Håper nå på at det skal bli oppholdsvær i helga, slik at vi kan få skiftet kalesje og vasket og ikke minst tørket sommerkalesjen mens matrosen er hjemme og kan hjelpe meg. Fy søren så mye arbeid, men jeg vet at når våren kommer er jeg glad for at jeg tok denne jobben, og alt er rein og fint til sesongen starter.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *