11.02.2008 Ikke akkurat båtliv men….

I dag hadde rederne sin første kurskveld på båtførerkurset . Vi lærte kanskje ikke så mye som vi ikke hadde lest oss til på forhånd, men vi fikk pratet en masse båtprat med andre som har samme interesse som oss. Dessuten er det fint å få litt bedre forklaring på ting som vi har lest. Det er nok først og fremst rederinnen som trenger litt påfyll når det gjelder navigasjon. Gleder meg til neste kveld, når vi skal begynne å prøve oss litt i kartet. Dessuten har vi ganske mye stoff vi er nødt til å lese før neste kurskveld, som er onsdag. Det er fint å være to i samme rederi som tar kurset sammen. Som ellers i båtlivet, er det fint å dele hobbyen sin med resten av familien. Matrosen er i full gang med fritidsskipperkurs, så praten dreier seg stort sett om navigering når partene i rederiet er samlet.

Ella