23.02.2008 Forundringspakke fra Maritim

Endelig er pakken fra Maritim ankommet:

Men selvfølgelig har de ikke klart å få alt riktig :headbang: Vi bestillte 3 nye hovedstrømsbrytere. Vi har tenkt å skifte ut den vendebryteren vi har, med tre nye brytere, en bryter på startbatteriet, en bryter på forbruksbatteriene og en for å kople sammen start og forbruk, dersom det skulle bli behov for å hente strøm fra forbruksbatteriene ved oppstart. De hadde selvfølgelig bare klart å sende oss en bryter, men har likevel tatt betaling for tre. Streng e-post er avsendt med ordre om omgående å sende to til. Regner med at det går i orden, de har jo vært greie å ha med å gjøre tidligere. Blir bare så frustrert over at det alltid skal være et eller annet galt når vi får varer tilsendt. Det er nok mye enklere for dem som bor slik til at de bare kan gå i butikken å kjøpe de varene de ønsker.

:discuss: puh!! da var den frustrasjonen ute, og jeg kan begynne å forberede meg til å gå på dansegalla, ikke for å danse men for å jobbe.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *