12.03.2008 Nye prosjekter

Da er båtførerprøven i boks, begge rederne besto prøven med glans.

I tilleg har rederen begynt å planlegge nye prosjekter under presenningen. Han har funnet ut at vanntanken er moden for en opprensking, så det står på timeplanen i morgen. Vi hadde en liten lekkasje i inntaket til tanken som han hadde tenkt å tette i dag, egenlig bare en slange som hadde løsnet. Under arbeidet med dette oppdaget han at tanken trengte rengjøring.

Det ser dessuten ut til at Amica kanskje skal få nytt fremdriftsmaskineri før sjøsettingen. Rederen har i alle fall gjort avtale om kjøp av en bruktmotor som er litt større enn Perkinsen. Størrelse og type får vi komme tilbake til når handelen er i orden, for vi har ikke sett motoren ennå, den befinner seg på Rørvik i øyeblikket.

Nå er det på tide å :cheers: for vel gjennomført båtførerprøve.

Ella