19.03.2008 Så er vi i gang igjen

Egentlig hadde vi ikke tenkt å gjøre noe med båten denne vinteren, bare noen småting, men så var det denne motoren vi kom over da. Utrolig hvor ivrige båtentusiastene blir når de ser en båtmotor.

I dag startet arbeidet med å plukke Yanmaren fra hverandre. Den feiler egentlig ikke så mye annet enn et sprukket termostathus og en sprukken slange, men den skal likevel plukkes fra hverandre og renskes opp. Litt rustflekker og skalkmerker er det også, som skal pusses og lakkeres.

Rederen og matrosen koser seg med verktøy og motor.

Her ligger delene i tur og orden

Giret

Mens utenfor garasjeveggen skinner sola og en snekke ligger på fjorden og prøver fiskelykken.

I tillegg er det gamle blandebatteriet og deler av benkplaten i pentryet revet ut i dag, dette blir stående slik en stund nå, for i morgen (skjærtorsdag) reiser rederen ut på Nornefeltet og blir borte i 14 dager igjen. Jeg har litt rydding og vasking jeg skal ta, slik at det blir litt enklere å komme til, når han kommer hjem og skal starte på igjen. Da skal det nye blandebatteriet på plass.

Ella