27.05.08 Dagene blir for korte

Jeg begynner å tvile på om det blir sjøsetting denne uka likevel. Har akkurat avsluttet dagens økt med vasking ombord. Har tømt alle kasser og skott og gjett om jeg fant masse godsaker da, jeg som trodde jeg hadde tømt båten da vi tok den på land. Nei da, jeg fant en masse sjokolade og den må spises opp før den går ut på dato. Egentlig var det utrolig rent og tørt alle steder, men det er fint å få en gjennomgang på alt som er stuvet bort. Mye må skiftes ut pga. motorbytte.

Desverre fikk jeg ikke gjort meg helt ferdig, ettersom instrumentpanelet ikke er på plass ennå, og gutta har litt arbeid igjen der. Rederen måtte ta en bytur, på verksted med både bilen og skrotten i dag, så hans dag ble heller ikke så lang. Heldigvis hadde han tatt seg tid til et lite besøk innom Mekk på turen og kom hjem med ankerkjetting og tau til ankeret, så denne sommeren skal vi prøve oss på å ligge litt mer på svai i uthavner enn hva vi har gjort før. Etter byturen fikk han polert hele skroget, før han måtte dra på dugnad i båthavna. Båsen vår blir nok ikke ferdig til vi skal sette ut båten, men vi får vel finne oss en plass logside piren til utriggerne kommer på plass.

Etter at jeg avsluttet dagen ombord, har jeg begynt så smått å finne fram de bortsatte kassene med båtutstyr. Det er litt spennende å ta fram alt som vi ryddet ut og vasket etter at vi hadde tatt opp båten i fjor høst, nesten like spennende som å finne fram julepynten 😮 Jeg koser meg skikkelig nå jeg får begynne å legge på plass ting i en nyvasket og ren båt. Det er liksom litt triveliger ombord i starten av sesongen, enn hva det er om høsten når båten er rotete og skitten.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *