05.07.08 Maritim abstinens er en forferdelig sykdom

Mest for moro skyld, ble Amica lagt ut for salg på finn.no den 5. juni. Vi hadde vel egentlig ikke drømt om at vi skulle bli båtløse midt i ferien, men torsdag den 3. juli en uke ut i første periode av ferien vår, ble Amica tømt og vasket og overlevert ny eier. Så stod vi der da, i det flotte sommerværet, uten båt :cryin: en helt forferdelig følelse. det rev og slet i kroppen :puke: Det gikk mindre enn et døgn, før rederen hadde organisert alle detaljene for å begi seg ut i båtmakedet igjen. Egentlig hadde vi lenge ønsket oss en Viksund 925 Bravo, og dem var det mange av i markedet. Dette var den båten i vår prisklasse, som vi mente kunne tilfredsstille våre krav. Det lå flere slike ute i vårt nærområde, så allerede fredag pakket vi bilen og dro på beskuelsesrunde. I tillegg til å se på båtene, kunne vi jo også få et par prøveturer for å prøve å døyve den verste abstinensen.

Ella