30.10.08 Liten fangst

Samme gode været i dag også, så etter arbeidstid bars det rett til båthavna. Vi satte kursen mot Holvika og fant igjen teinene våre. Fangsten var ikke mye å skryte av.

To krabber som nå ligger ferdig kokt og venter på å bli rensket. Etter at bruket var vel ombord tok vi oss en liten runde inn i Nufsfjorden, mest for å gjøre turen litt lengre. På tilbaketuren fikk Yalmar blåst seg fri for litt gammelt sot. Jammen kom vi opp i vel 21 knop i dag også. Det meste vi har hatt er 22 knop, men det var på tur heim fra Brønnøysund da Amica II var nyinnkjøpt. Da var hun nysmurt og helt tom. Før vi forlot båten i kveld fikk rederen montert en frostvakt i lugaren, så nå ligger vi tilkoplet strøm. Håper det gir en liten lunk inne i salongen. I morgen blir det faktisk overnattingstur igjen Det skal bli godt å få et par hele dager på sjøen igjen, selv om det blir bare i nærområdet.

Ella og Geir