21.04.09 Kveldstur til havna

Selv om vi ikke har de høyeste temperaturene for tid, har vi et flott vårvær og det ble fristende å ta en liten spasertur til Seierstad for å se om båten.

Denne flokken med ærfugl var på tur ut fra havna da jeg kom.

En riktig vakker kveld i havna på Seierstad.

Det så ut som rederne hadde forlatt skuta i all hast etter påsketuren. Jammen flaks at vi ikke har hatt noe særlig mye nedbør den siste tiden, for vi hadde glemt å lukke takluka over dekkssalongen. Ellers så alt ut til å være i skjønneste orden.

Her har det skjedd noe, vannkranene er kommet på plass, men vannet er ikke koplet på ennå. Skal bli greit å få fylle vanntanken i hjemmehavna før vi drar på tur, i stedet for å måtte innom andre havner for å få vann til oppvasken. Drikkevann medbringes på flaske.

Noen er på båttur rett som det er, sånn omtrent en gang pr. time tar ferja turen over fjorden.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *