13.05.09 Stillstand

Etter 4 dager med slaraffenliv i Molde og 3 dager med regn og influensa går det tregt med båtpussen. Rederen har fått fjernet de siste klistermerkene på overbygget i dag og har bare styrbord side av overbygget igjen å rubbe før vi kan gå i gang med poleringa.

Den røde stripa ble ikke helt bra, så vi får enten rubbe på nytt, eller prøve med polytrol for å få tilbake glansen i lakken. De galme ødelagt ristene over luftinntakene til motoren er fjernet og nye skal på plass før sjøsetting.

En ganske så redusert rederinne har kost seg med å vaske skitne fender med Hugos i dag. Greit å ta en enkel jobb, som kan utføres sittende når basseluskene herjer og energien ikke er helt på topp. Ser at et par av fenderne er ganske slitt, så vi får vel ønske oss nye fendere i julegave.

Fortøyninsgtauene og fendertauene har fått sin årlige runde i vaskemaskina med godt med skyllemiddel, da blir de så glatte å gode å håndtere.

Værutsiktene for dagene som kommer ser lovende ut for polering av båt, så vi regner med at like over helga blir det sjøsetting igjen. Nasjonaldagen blir nok feiret i båtpussens tegn i år

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *