18.05.09 Sjøsetting i morgen

Endelig begynner vi å se enden på årets båtpuss, i dag har vi kost oss med å klargjøre båten.

Navnet og registreringsmerkene er kommet på plass. Vi har navnet kun foran ennå, men har planer om navneskilt på sidene også.

Her er også den nye kalesjen kommet på plass og den passet ganske godt. Vi har egentlig irritert oss litt over at den gamle kalesjen ikke passet helt. Den virket så dradd. Den nye hadde litt av det samme da vi satte den på, så det ble til at vi endret litt på stengene, kappet av den fremre stanga litt og løftet den bakre stanga noen cm og da ble det mye bedre.

Nå er også de nye ristene til luftinntakene kommet på plass, så nå gjenstår bare å sette sink på baupropellen og å bunnsmøre før vi kan starte ferden mot sjøen igjen. Denne gangen skal vi ta ned antennene før vi starter turen langs landeveien.

Ella