30.06.09 Båthavna i dag

Det nærmer seg båthelg her i rederiet igjen også, derfor har rederinnen så smått startet klargjøringen av skuta, mens rederen gjør unna de siste dagene av denne arbeidsperioden ute på Nornefeltet. Etter at sommervarmen kom har jeg vært innom båten for å lufte litt hver dag, men i dag var det tid for en liten runde med støvsugeren. Etterpå kunne jeg med god samvittighet sette meg i en stol på bakdekket med en bok og nyte godværet. Ble sittende helt til kvelds å kose meg og titte litt å båtlivet på fjorden. Noen stakk innom på Seierstad for bunkring av drivstoff også. Ikke så stor trafikk, men det ser da ut som det er noen som har begynt ferien i alle fall.

Overmadrassen i gjestekøya har fått nytt trekk. Flispledd fra Rema til kr 39 pr. stk.

Stemora ser ut til å trives ved oppslagstavla på kaia.

Det er lenge siden det er kommet nedbør og er sjøen helt klar.

Det er på tide å forlate havna for å dra kjem til verandaen for å sloss mot fluer og knott. På sjøen slipper vi heldigvis alle disse insektene. Enda 3 dager med landligge, så kaster vi loss.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *