25-07.09 Himmelens sluser er åpne

Så kom den første regnværsdagen i sommerferien 2009, og for et regn, det bøtter ned. Vi måtte en liten tur på butikken på fomiddagen og ble våte til skinnet. Tror vi må gå til innkjøp av regncaper eller noe annet lett regntøy som vi kan ha liggende i båten. De goretex-klærne vi bruker ellers blir litt for voldsomme å ta med i båten. Det er kommet inn flere båter i løpet av formiddagen på leting etter ei god havn for styggværet som er meldt det kommende døgnet.

Sikten er ikke mye å skryte av i dag- Jeg synes egentlig båtene ligger litt for tett, når baugspydet vårt ligger over badeplattforme til ham foran og gummibåten vår nesten berører båten bak, men man strekker seg langt for at det skal bli plass til flest mulig. Får bare håpe at vinden ikke blir for ille i morgen, slik at ingen av båtene blir skadet.

Vi koser oss med innesysler mens vi hører på regnet som trommer på taket.

Husmorporno er grei tidtrøyte Eller er har vi jo «Tour de France» på titteskapet. Et par DVD-filmer ligger vel også klare til å underholde oss i løpet av ettermiddagen. Til middag blir det noe godt fra skutas stekeovn med godt drikke til, nei ferieregn er slettes ikke så ille, faktisk ganske koslig når det blir bare for et par dager.

Ella