03.08.09 Ferien er over

Da har rederinnen hatt sin første arbeidsdag etter ferien, mens rederen har tatt slåtten på hjemmebane. Vi har fått tømt båten for det meste av ferieutstyr og vaskemaskina har gått uavbrutt det siste døgnet. Vi synes selv vi har hatt 3 kjempefine uker på sjøen og har kost oss hele tiden. Vi har truffet mange hyggelige mennesker og sett mye flott natur.

Vi vil gjerne takke for kommentarer på bloggen vår med forslag til steder å besøke. Noen av stedene har vi besøkt og noen får vi ha til gode til neste år, for det blir Helgeland neste år også, det er helt sikkert.

En spesiell hilsen til Brigg og Briggfruen og matrosene, som vi traff flere ganger på turen. Hyggelige båtfolk som koser seg på sjøen i den flotte, nye båten sin Håper vi treffes igjen ved senere anledninger.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *