22.11.09 Søndagstur til småbåthavna

Været innbyr egentlig ikke til så mye båtliv for tiden, så da er det greit å melde seg inn i samfunnet igjen for en stakket stund.

Søndagsturen ble imidlertid lagt til båthavna. Først en tur ombord for å tømme luftavfukteren. Det er utrolig hvor mye vann som samles opp. Vil tro at den tar opp ca. 5 liter pr. uke. Vi har ganske høye temperaturer for tiden, så avfukteren har gode forhold.

På turen bragte vi også med oss et måltid med fisk fra fryseren, som vi brukte til å lade krabbeteinene. Teienene ble satt ut fra bølgedemperen på gjestekaia, der ligger det båter som har fått vinterplass nå, så teinene skulle forhåpentligvis ikke skape problemer for noen. Skal bli spennende å se om krabbene klarer å finne godsakene når teinene ligger så nært land.

Det blir nok ingen tur ut fra havna med oss på en stund nå, for neste uke drar rederen på jobb igjen.

Ella