29.12.09 Julecruise

Mens rederen, rederinnen og 2. matrosen var opptatt med andre gjøremål, dro 1. matrosen og en dekksgutt fra vennegjengen ut på julecruise, medbragt rederinnens kamera. Kameraet viste seg imidlertid å ha visse tekniske problemer, så bildene er tatt med mobiltelefon.

Amica II på tur ut Gylta flott vintervær.

Det viste seg imidlertid at selv om den varslede vestavinden ikke kom inn i fjordene, lå den på lur i ytre strøk. Her ved runding av Fosnesodden

Ute på Folla ble det litt basking og sjøskvett, men ikke værre enn at tøffe gutter synes det er gøy. Turen gikk til Abelvær, der det ble en liten kaffestopp i gjestehavna, før de la kursen tilbake over Folla og heim til Jøa igjen.

Dette ble nok siste innlegg i kategorien «Turer i 2009» men det blir nok ikke lenge til det oppstår en ny kategori.

Timetelleren ombord står nå på 1345 timer. (tt pr. 01.01.09: 1127)

Emils bilder og Ellas tekst

GODT NYTT BÅTÅR :newyearcheers: