03.02.10 Båtliv i havna

Mens rederinnen har flyttet papirer, har rederen tilbragt formiddagen ombrd Amica II. Han etterfylte vann på batteriene og kjørte igang Yalmar, som fikk stå å varme seg et par timer. Etter å ha kjørt Mikunyen en stund, ble det varmt og godt og han kunne ta noen små vedlikeholdsjobber. Han fikk også skiftet ut digitalboksen til TV’n med en som er litt nyere og har litt bedre effekt. Nå får vi faktsk inn alle kanalene i hjemmehavna også.

I forrige uke fikk han installert den nye temaratur/fuktighetsmåleren, så i dag kunne han lese av tempertur og fuktighet i alle rom. I salongen lå temperaturen på ca 5°C og luftfuktigheten var ca 50%. Temperaturen i motorrummet var like under 3°C. Utetemperaturen på dette tidspunktet var -4, rene mildværet :sweat: Det ser ikke ut til at Amica II hr tatt noen skade av det kalde været og vinden vi har hatt så langt denne vinteren.

Dessverre truer Yr med mer kulde, vind og snø til helga, så det blir vel landligge på oss denne helga også 🙁

Ella