18.04.10 Ny vinter

Ettersom værgudene har kastet vrede over oss, ble det ingen båttur på oss denne helga. I stedet ble det ble det handletur og innkjøp av litt båturstyr.

Kartpc’en i Amica II er for lengst gått ut på dato og det er på tide at den gamle Toshibaen blir permittert. En splitter ny Thinkpad LS410 fra Lennova er bestillt og 1. matrosen har nesten helt frivillig tatt på seg arbeidet med å innstallere kartprogram på denne. Er bare spent på om jeg må kjøpe nye kart også. Investerte i nye kart fra C-map for knapt et år siden, som ble installert på en to år gammel HP Pavilion med touchskjerm. Den brøt imidlertid sammen før vi fikk noen nytte av den :headbang: og siden har saken «ligget i bero». Nå vil vi imidlertid vite hvor vi befinner oss når sesongen er i gang for fullt.

I tillegg ble det ny høytrykksvasker fra Kärcher, det begynner jo å nærme seg tid for oppsett og båtpuss og apropos det, så er rederen i gang med å modifisere den gamle båtvogna vår, slik at vi slipper å låne henger til årets oppsett.

Far og sønn diskuterer strategier, mens sveiseapparatet surrer og går i bakgrunnen.

Når alt skal gjøres etter «gjør det selv-metoden» dukker det av og til opp noen merkelig konstruksjoner, men gutta forsikret meg om at det skulle bli seende litt bedre ut, når de fikk kuttet bort det av bolten som de ikke hadde bruk for. Denne bolten var det de hadde funnet, som hadde riktig dimmensjon da strekkfisken skulle festes akkurat der :crazy: ja, ja, en får bare tro at de vet hva de holder på med

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *