Uke 27 Bo i båt

Ettersom vi ikke skal ha ferie før i august, besluttet vi å tilbringe denne uka i båten. Fordi vi hadde noen oppdrag i forbindelse med programserien Norskekystens besøk på mandag, og rederinnen hadde et par pøbbvakter i løpet av uka, passet det fint å ha båten liggende på Brakstad hele uka. Selv om rederinnen måtte innta sine fastsatte timer på kontoret hver dag, føltes det likevel som om vi hadde ferie. Kveldene og nettene ble tilbragt ombord i Amica II ved kaia.

Det er overhodet ikke noe problem å stå opp halv syv om morgenen i slikt et vakkert vær.

Pøbben ligger badet i morgensol.

Vakre omgivelser.

Når arbeidsdagen er over og kvelden siger på, er det dette øynene hviler på.

En romantisk rotur i «purka», i bakgrunnen ser vi «Kjerstiholmen»

Dette er kystlagest nyeste anskaffelse, en firroring. Rune skal være ansvarlig for vedlikehold og bruk av båten. Han er utrolig fornøyd med nyanskaffelsen og ser frem til å få ta den i bruk, først må den imidlertid bunnsmøres. Her er den satt ut for å få merket av vasslinja.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *