31.07.2010 Landligge og vedlikeholdsarbeid

Vi ligger i gjestehavna på Rørvik og det blåser «hatter og høy», så vi blir nok liggene til i morgen. Snakket nettopp med en båtnabo her som hadde prøvd seg på en tur over Folla, men han måtte snu, selv om han hadde en tøff copilot med seg, så det er nok best med landligge for pysete rederinner i dag. Rederen har fått utnyttet dagen til litt vedlikehold i underetasjen. Vi oppdaget på forrige tur at lyddemperen på eksosanlegget vårt ikke var helt tett, så ny ble beordret fra Maritim. Heldigvis var den nye ankommet før vi startet ferien og i dag har han skiftet den.

Det var litt av et slit å få ut den gamle, men ved hjelp av nesten ei hel flaske Zalo og mye slit gikk det til slutt :sweat: men så er han nesten skinnløs på hendene også. Det blir vel ikke mye hjelp å få til oppvasken den første uka av ferien tenker jeg. Jeg får vel spandere middag på byen på han, så blir det i alle fall ingen oppvask i dag.

Ella