08.10.10 Høst

Den siste uka har det blåst «hatter og høy» og mens rederen er ute på oljefeltet har rederinnen nøyd seg med å kontrollere fortøyninger og fendere et par ganger i døgnet. I dag er det imidlertid vindstille og det var tid for å ta en tur ombord. Høsten har innfunnet seg og det var på sin plass med en liten kontroll av miljøet ombord. Innetemperaturen viste 14,8°C og det var 67% luftfuktighet. Ettersom utetemperaturen synker og det er meldt regn hele neste uke ble den elektriske avfukteren satt ombord. Jeg benyttet også anledningen til å ta med meg litt av sommerutstyret hjem. Amica II blir nok liggende på sjøen denne vinteren også, så da kan det være greit at bakdekket er ryddig, slik at det blir greit å drive litt :fishing:

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *