26.10.10 Vinterkalesje

Endelig, i dag har Amica II fått på vinterkalesjen og i år som i fjor hadde kalesjen krympet litt :headbang: så vi slet litt med å få den på. I år hadde vi imidlertid fått sydd over alle sømmene, slik at vi slapp at de revnet når vi begynte å strekke på. Vi har ikke turt å dra igjen alle glidelåsene helt ennå, men etter et par regnbyger, regner jeg med at et blir i orden.

Amica II savner sin nærmeste nabo Success, som skal tilbringe vinteren på land.

Litt prikkel med å få av sommerkalesjen.

Så er den gamle vinterkalesjen på plass. Vi venter et par dager med å dra igjen glidelåsene helt. Vi lar naturen sørge for at den blir våt og strekkes litt.

Den nye kalesjen fikk seg en omgang med spyleslangen og de enkelte delene henger nå over møblene rundt om i stua til tørk. Kalesjen var ny i fjor sommer og vi unngår å bruke vaskemidler på den så lenge vi kan, da slipper vi å impregnere til våren.

Ella